Deynique behandelingen

Bio Liftings
Een dieptereiniging van de huid

Naast de ijskogelmethode zijn er natuurlijk nog meer interessante behandelingen om uw gezicht een betere uitstraling te geven. De zogenaamde bio-facelifting. Bij deze behandeling gaat de ontslakking via de lymfe. Door een dieptereiniging worden overtollige vetten, talgafvalstoffen en afgestorven huidcellen verwijderd.
De bio-facelifting zorgt voor een uitzonderlijke verbetering van het huidbeeld. Deze methode voorkomt de vorming van nieuwe oneffenheden. Het is een intensieve verzorging met voedingsstoffen, die de verwaarloosde huid onmiddellijk een flinke oppepper geeft. Niet alleen versterkt u het bindweefsel ermee, u maakt bovendien uw huid een stuk gladder en strakker.
U kunt een bio-facelifting niet zelf uitvoeren. Salon Afra kan deze methode toepassen. De methode is zeer effectief als er een consequente basisverzorging aan voorafgaat met op elkaar afgestemde verzorgingsproducten. Alleen zo bereikt u het gewenste resultaat!

Vanaf
€ 49,50
ANTITOX
De beste voorwaarden voor een intensieve ontgifting

Doel van de behandeling:Een extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. De magneetmassage versoepelt het weefsel, zuivert de ruimte tussen de cellen, activeert de lymfen, bewerkstelligt een versteviging en maakt het huidbeeld gelijkmatiger.


Waarom is een antitox zo bijzonder

 • Zeer aangename behandeling

 • Behandeling met magneetmassage
 • heeft een krachtige werking

 • Ondersteuning bij couperose

 • Heel diepe ontgifting

 • Geeft de huid nieuwe energie

 • Heft blokkades direct op
 • Versterkt het immuunsysteem

 • Gaat oedeem (vocht) tegen

 • Effectief bij allergie en eczeem
 • Na de ontgiftingsfase worden waardevolle mineralen in je huid gesluisd, bijvoorbeeld goud en zilver. Aansluitend wordt het huidbeeld beschermd met een extra laagje. Uiterst doeltreffend bij de behoeftige huid. Als je ontgift, los je veel problemen op.

Na een huidanalyse bepalen we samen welke behandeling het beste bij u past.

Deynique producten

Dankzij de diversiteit aan producten kan iedereen het juiste verzorgingsproduct uitkiezen. Of het nu gaat om gevoelige huidtypes, droge huidtypes of mensen met een allergie, voor bijna iedereen is er wel een verzorgingplan samen te stellen. De Deynique-producten zijn van zo'n hoge kwaliteit en bevatten daardoor zo veel werkstoffen dat ze alleen onder professionele begeleiding kunnen worden gebruikt.

Denique basis
Alles in het belang van uw huid
Er goed uitzien is geen toeval maar het resultaat van consequente huidverzorging.

Het geheim van Deynique is de combinatie van aloë vera en systeemverzorging. De Deynique-producten met zuivere aloë vera zijn heel speciaal. Aloë vera is een van de meest effectieve natuurlijke ingrediënten voor een schoonheidsproduct. Doordat Deynique het procedé van het 'koud extraheren' toepast, behoudt het aloë-verasap al zijn natuurlijke, werkzame stoffen. Daarom zijn de aloë-veraproducten van Deynique zo waardevol en krachtig.


Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is noodzakelijk om duidelijk te maken wat u voor elkaar kunt gaan betekenen. Wat wilt u bereiken met huidverzorging en wat moet er gedaan worden om tot een goed resultaat te komen. Alles staat in het teken van de huid van de klant. Een huid behandelen is geen kunst, een huid verbeteren en een goede begeleiding vragen om vakmanschap en inzicht. De juiste producten op het juiste moment.

De Betagenenverzorgingsroute
Bètaglucan

Bètaglucan bestaat uit grote moleculen waarvan dezelfde moleculaire eenheid zich steeds herhaalt. Men noemt dit een polysacharide (een koolhydraat). In de cosmetica wordt meestal het in water oplosbare glucan uit bakkersgist gebruikt. Dit glucan staat in de farmaceutische wereld bekend om zijn stimulering van het immuunsysteem. Ook Deynique heeft om deze reden voor glucan gekozen.

Bètaglucan heeft bovendien de eigenschap een waterdepot te vormen waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.Tevens heeft bètaglucan uit gist een zuiverende werking en herstelt het de microflora en microfauna van onze huid. Met bètaglucan wordt de deling van de opperhuid versneld. Kleine littekens genezen sneller.

Deynique betaglucan product
Deynique betaglucan product