Rimpelbehandeling

Facelift L300 Lymphobiony

Baandoorbrekend in gelaatsverzorging is de L300 lymphobiony. Deze ontspannen behandeling vervangt een standard facial.
Naarmate u ouder wordt, ondergaat de huid een aantal zichtbare veranderingen: pigmentvlekken, fijne lijntjes, verminderde elasticitelt en vergroving van de textuur van de huid.
Met dit professionele systeem kunnen specifieke probleemzones in uw gezicht en hals worden aangepakt met uitstekende resultaten.
In overleg met u wordt altijd gezocht naar de meest geschikte behandeling of een combinatie van behandeling voor uw situatie.

Toepassingen:
  • Anti-aging gezichtsbehandelingen
  • Vermoeide ogen
  • Vapozone
  • Couperose behandeling
  • Huidverjonging
Rimpelbehandeling

Uw huid wordt gemodelleerd en eventuele rimpeltjes zullen vervagen. Uw huid wordt effen en soepel. Het verouderingsproces wordt afgeremd.
Een ouder wordende huid heeft behoefte aan de vorming van collageen en elastine, dat de elasticiteit ondermeer herstelt.
De lymfobiony stimuleert dit, waardoor uw rimpeltjes minder zichtbaar worden en uw huid strakker wordt. De lymfobiony stimuleert tevens het natuurlijke herstelvermogen van uw huid.
Kort samengevat: het verstevigt uw gezichtsspieren en stimuleert de doorbloeding, het activeert uw lymfecirculatie en verstevigt uw bindweefsel.

Acnébehandeling

Deze behandelmethode haalt onzuiverheden uit uw huid, waarna uw natuurlijke afweersysteem wordt gestimuleerd. Ook verstevigt het apparaat uw spieren, stimuleert het de doorbloeding van uw huid, activeert het uw lymfecirculatie en wordt uw bindweefsel verstevigd.

Couperosebehandeling

Lymfobiony werkt o.a. met cold laser, dat de zichtbare adertjes in uw gezicht pijnloos vernauwt en rode plekjes laat verdwijnen. De behandelmethode verstevigt de spieren en stimuleert de doorbloeding in uw gezicht en hals. Daarnaast activeert het uw lymfecirculatie en verstevigt de behandeling van uw bindweefsel.

€ 66,50