Dr. R.A. Eckstein
Een dieptereiniging van de huid

Uw huid is een kostbaar bezit. Het verzorgen en gezond houden van de huid is een waardevolle doelstelling
van de Dr. R.A. Eckstein kosmetiek.

Daarom is het aan te raden de behandeling thuis te ondersteunen door produkten te gebruiken van Dr. R.A.Eckstein. Dan behaalt u het beste resultaat!

Dr. R.A.Eckstein heeft verschillende produkten in de huidverzorging.
Alle produkten van Dr. R.A.Eckstein zijn proefdier vrij!

Vraag naar de mogelijkheden bij Salon Afra.

Deynique producten

Dankzij de diversiteit aan producten kan iedereen het juiste verzorgingsproduct uitkiezen. Of het nu gaat om gevoelige huidtypes, droge huidtypes of mensen met een allergie, voor bijna iedereen is er wel een verzorgingplan samen te stellen.
De Deynique-producten zijn van zo’n hoge kwaliteit en bevatten daardoor zo veel werkstoffen dat ze alleen onder professionele begeleiding kunnen worden gebruikt.

Deynique basis
" Er goed uitzien is geen toeval maar het resultaat van consequente huidverzorging "

Het geheim van Deynique is de combinatie van aloë vera en systeemverzorging. De Deynique-producten met zuivere aloë vera zijn heel speciaal. Aloë vera is een van de meest effectieve natuurlijke ingrediënten voor een schoonheidsproduct. Doordat Deynique het procedé van het ‘koud extraheren’ toepast, behoudt het aloë-verasap al zijn natuurlijke, werkzame stoffen. Daarom zijn de aloë-veraproducten van Deynique zo waardevol en krachtig.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is noodzakelijk om duidelijk te maken wat u voor elkaar kunt gaan betekenen. Wat wilt u bereiken met huidverzorging en wat moet er gedaan worden om tot een goed resultaat te komen. Alles staat in het teken van de huid van de klant. Een huid behandelen is geen kunst, een huid verbeteren en een goede begeleiding vragen om vakmanschap en inzicht. De juiste producten op het juiste moment.

De betagenen-verzorgingsroute
Bètaglucan

Bètaglucan bestaat uit grote moleculen waarvan dezelfde moleculaire eenheid zich steeds herhaalt. Men noemt dit een polysacharide (een koolhydraat). In de cosmetica wordt meestal het in water oplosbare glucan uit bakkersgist gebruikt. Dit glucan staat in de farmaceutische wereld bekend om zijn stimulering van het immuunsysteem. Ook Deynique heeft om deze reden voor glucan gekozen.

Bètaglucan heeft bovendien de eigenschap een waterdepot te vormen waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.Tevens heeft bètaglucan uit gist een zuiverende werking en herstelt het de microflora en microfauna van onze huid. Met bètaglucan wordt de deling van de opperhuid versneld. Kleine littekens genezen sneller.

Deynique betaglucan product
Deynique betaglucan product